Mikä ILOMME on?

Aniverse

 

ILOMME on Aniverse Oy nimisen yrityksen tarjoama palvelu. Aniverse Oy syntyi kesällä 2017 kolmen ystävyksen halusta tehdä hyvää. Auli, Harri ja Tiina olivat kaikki elämässään vaiheessa, jossa he halusivat luoda itselleen eettisen työpaikan, lisätä empaattisuutta niin ihmisten kesken kuin ihmisten suhteessa eläimiin sekä parantaa mahdollisimman monen eläimen elämänlaatua helpottamalla ihmisten ja eläinten välistä kommunikaatiota. Tästä syntyi ILOMME. 

 

Tämä palvelu on meidän ilomme; ihana työpaikka, tuote, jota voi myydä hyvällä omallatunnolla ja ilosanomamme eläinten älykkyydestä. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kokea sen kylmiä väreitä aikaansaavan kokemuksen, kun ihmisen ja eläimen välille syntyy sanaton yhteys. ILOMME tarjoaa tämän yhteyden rakentamiseksi työkaluja, jotka perustuvat uusimpiin, tieteellisiin tutkimuksiin eläinten kyvystä oppia. ILOMME koulutusfilosofia on syntynyt eläintenkoulutustekniikoista, joissa eläintä autetaan keksimään itse oikea ratkaisu positiivisen vahvistamiseen kautta. 

ILOMME lemmikin ja omistajan välinen yhteys

 

Tulet parhaiten sinuiksi ILOMME koulutusmenetelmän kanssa aloitamalla JUURISTA. Kuten millä tahansa kasvilla, sen ulospäin näkyvä hyvinvointi on riippuvainen maan alla olevien juurien kunnosta. JUURISSA kerromme perusasioita kouluttamisesta ja koirasta lajina. Nämä ovat asioita, jotka jokaisen lemmikin omistajan ja kouluttajan tulisi hallita. ILOMME kouluttamisen kehämalli ohjaa kysymyksin, jotka kouluttajan tulisi käydä läpi ennen jokaista kouluttamistilannetta. 

 

ILOMME oppimisen kehämalli

 

PERUSTAIDOT ovat nimensä mukaisesti jokaisen koiran arkisia taitoja, jotka helpottavat sekä lemmikin että omistajan elämää. Olemme sitä mieltä, että perustaitojen hyvä hallinta parantaa jokaisen lemmikin elämänlaatua merkittävästi. Siksi tarjoamme nämä kurssit täysin ILMAISEKSI. 

Tämän jälkeen voit valita juuri sinulle ja lemmikillesi sopivat kurssit eri osa-alueilta ja vaikeustasoilta. Kurssit on luokiteltu kolmeen vaativuustasoon (perus, edistynyt ja pro), jolloin edellisen tason asiat tulisi olla hyvin hallussa, jotta seuraavan tason harjoitukset onnistuvat.  Palvelua kehitetään jatkuvasti ja kursseja päivitetään lisää lähes viikottain. Jatkossa on luvassa kursseja yleisten elämäntaitojen ja agilityn lisäksi esimerkiksi tokon ja temppukoulun merkeissä. 

 

ILOMME tiedon puu

 

Voit seurata lemmikkisi taitojen karttumista jatkuvasti palvelun graafisesta puusta, jossa harjoitusten väri muuttuu vihreäksi sitä mukaa, kun olette ne onnistuneesti suorittaneet. Harjoitusten seuraaminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun. 

 

Tervetuloa rakentamaan ONNELLISTA KUMPPANUUTTA lemmikkisi kanssa!